POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
6d

Oro för Blågult - Quaison går på kryckor: "Fick en smäll på foten"

Foto: Bildbyrån.

Andreas Granqvist är högst osäker inför EM-kvalet.
Nu är även Robin Quaison skadad.
- Jag fick en smäll på foten för någon vecka sedan, säger Quaison, som nu går på kryckor, i en intervju med Aftonbladet.

Robin Quaison imponerade för Sverige under den senaste landslagssamlingen. Mainz-spelaren nätade i sin första start i landslagssammanhang då han målade mot Rumänien.

- Fantastiskt. Det är bland det största jag varit med om, att få göra mål för svenska landslaget, hemma i Stockholm, på Friends, som är mitt hem. Det går inte att förklara, det går inte, sa Quaison efter matchen.

Quaison nätade även på övertid mot Norge då i en match som slutade 3-3.

Men till de kommande matcherna får stjärnskottet räknas som ett stort frågetecken. Robin Quaison skadade sig under slutskedet av säsongen och går just nu på kryckor.

- Jag fick en smäll på foten för någon vecka sedan. Jag trodde det skulle bli bättre men på sista träningen innan derbyt mot Frankfurt fick jag riktigt ont och efter isbadet kunde jag inte röra foten, säger han i en intervju med Sportbladet.

Härnäst väntar EM-kval mot Malta och Spanien, den 7 och 10 juni.

- Det känns som att varje gång det är landslagssamling så blir jag skadad innan, säger Quaison.

Under gårdagen fick Andreas Granqvist kliva av mötet mellan Helsingborg och AIK. Landslagskaptenen själv sa efter matchen att hans medverkan i kommande kval är högst osäker.

- Det kan bli långdraget detta, men vi får se. Vi får ta det dag till dag, men det kan bli så att jag får hålla rätt så länge nu och sikta på att komma tillbaka efter uppehållet.

Publicerad 2019-05-16 kl 17:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå