Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Osäkert om Zlatan startar mot Skottland: "Vi får se hur hans kropp är"

Zlatan Ibrahimovic flygs in med jetplan till Sveriges landslagssamling. Men det är inte säkert att han startar mot Skottland.
- Jag måste se hur hans kropp är, säger Erik Hamrén.

Den svenske stjärnforwarden gör comeback efter nästan ett års frånvaro. Direkt från Kina, via Barcelona, väntas ”Ibra” landa på Arlanda i lagom tid till kvällens träning. Om han finns med i förstaelvan på onsdag är däremot oklart.

– Jag måste se hur hans kropp är, ni vet hur det är när man flyger mycket. Hade jag själv fått välja skulle jag gärna se honom i 90 minuter. Men han har varit i Asien nästan två veckor. Vi får se, säger Hamrén.

Förbundskaptenen fortsatte med att hylla Zlatans nya roll som lagkapten, och återkopplade till duons tidigare möte inför comebacken. Då satt Hamrén och Ibrahimovic i timtal och diskuterade fotboll i största allmänhet.

- Vi gick kanske inte in på konkreta löpvägar och sådana saker.
- Det låter kanske löjligt, men vi hade bra samtal. Han gjorde ett bra intryck på mig och det kändes som att jag hade känt honom länge. Det kändes riktigt bra, fortsätter vi så blir det halleluja till slut, säger Hamrén.

Publicerad 2010-08-09 kl 15:13
Annons
Annons
Annons