POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)

Rasmus Elm: "Luften gick ur mig när jag missade EM"

Foto: Bildbyrån

Rasmus Elm slutar i landslaget.
Nu berättar han själv om sitt val.
- Jag försökte verkligen ta mig till EM, men när det inte gick så gick luften ur mig lite, säger Elm till Barometern.

Det blev bara 39 A-landskamper för Rasmus Elm. Under tisdagen meddelade Sveriges förbundskapten Janne Andersson att Kalmar FF-mittfältaren har tackat för sig för gott i landslaget.

Nu berättar Elm själv om sitt beslut.

- Jag har hoppats att suget skulle komma tillbaka, och har därför dröjt lite med det definitiva beslutet. Men jag måste lita på min egen känsla, som funnits inom mig ett tag, säger 28-åringen till SVT.

- Jag har försökt hitta tillbaka till den rätta glädjen för att kunna bidra, men suget har inte smugit sig på, så det är vad det är helt enkelt.

Elm säger också:

- Jag är väldigt tacksam för alla härliga minnen och alla trevliga människor jag mött under mina år som landslagsspelare.

Till Barometern säger Elm:

- Jag har ju inte spelat i landslaget på fyra-fem år så det är väl ingen nyhet i sig. Nä, men jag försökte verkligen ta mig till EM (slutspelet i Frankrike 2016, reds anm.), men när det inte gick så gick luften ur mig lite. Det ska jag vara ärlig och säga.

- Sedan dess har jag sökt efter känslan och lusten att komma in och försöka bidra men det har varit svårt att hitta den igen. Jag har sett på matcherna, men inte önskat att jag vore där. Det är väl ett tecken i sig.

Publicerad 2017-03-15 kl 20:39
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå