Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Roland Nilsson om U21-elvan: "Finns många alternativ"

Foto: Bildbyrån

Roland Nilsson gör sin första match som förbundskapten för U21-landslaget. Och den tidigare landslagsbacken har startelvan klar för sig.
- Det har varit lite... Jag ska inte säga svårigheter, men det är många alternativ som finns, säger Nilsson till svenskfotboll.se.

Roland Nilsson har tagit över U21-landslaget efter Håkan Ericson. I kväll väntar första testet för den nye förbundskaptenen när Cypern väntar i Falkenberg under tisdagskvällen. Precis som Janne Andersson i A-landslaget förra hösten så blir det tävlingsmatch direkt för Nilsson.

- Det är väldigt svårt när man planerar hur många dagar vi ska samlas. Blir det för mycket, blir det för lite och så vidare. Men jag tycker att vi har hittat en väldigt bra planering så det har fungerat väldigt bra. Spelarna har varit väldigt fokuserade, men det har ändå funnits en glädje hela tiden. Det ska bli spännande att se nu i kväll, säger "Rolle" till svenskfotboll.se.

I Nilssons första trupp finns en del spelare som varit med tidigare, men också några nytillskott. Startelvan hade förbundskaptenen klar under tisdagsförmiddagen.

- Jag har den klar för mig, det har jag. Det har varit lite... Jag ska inte säga svårigheter, men det är många alternativ som finns. Många duktiga spelare och det gäller att ta med vilka man tror kan få ihop alla bitar tillsammans. Men jag har i dag en ganska klar bild för hur det börjar, säger Nilsson.

Sveriges trupp: Pontus Dahlberg, Oscar Linnér, Joel Andersson, Andreas Bengtsson, Franz Brorsson, Filip Dagerstål, Marcus Degerlund, Linus Wahlqvist, Joel Asoro, Gustav Engvall, Alexander Isak, Anton Saletros, Daleho Irandust, Jordan Larsson, Simon Olsson, Erdal Rakip, Isak Ssewankambo, Carlos Strandberg och Mattias Svanberg.

Se matchen i TV12 och C More Fotboll med start 18.45. Sändningen startar 18.30.


Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän

 

Publicerad 2017-09-05 kl 16:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons