Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

"Rosenborg släpper Hamrén redan nu"

Rosenborg släpper Erik Hamrén vid nyår. Enligt Svenska Dagbladet har norrmännen tröttnat på tränarens splittrade fokus, och låter Nils Arne Eggen ta över i förtid.

SvD refererar till källor som uppges ha god insyn i Trondheimklubben. De hävdar i sin tur att allt är klart för Hamréns sorti. Förre RBK-managern Nils Arne Eggen ska redan vara kontrakterad på kort tid, med möjlighet till en flerårsförlängning.

Men det är inte säkert att 68-årige Eggen tar över jobbet på permanent basis, skriver Svenska Dagbladet. I norska medier pekas även dansken Troels Bech ut som tänkbar efterträdare.

Sportchefen Erik Hoftun bekräftar på klubbens hemsida att det långt ifrån är säkert att Hamrén fortsätter fram till sommaren, som det från början var tänkt.

SvD erfar att förbundskaptenen därmed slipper dubbeljobbet och kan fokusera fullt ut på att leda Sveriges landslag. Nu på måndag presenterar han truppen inför januariturnén, och det väntas också bli klart vem som blir assisterande tränare – Jörgen Lennartsson eller Marcus Allbäck.

Publicerad 2009-12-11 kl 09:42
Annons
Annons
Annons