POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
10å

Rosenborg vill ha miljonbelopp för Hamrén

Erik Hamrén nämns som en tänkbar förbundskaptenskandidat. Men att lösa honom från Rosenborg skulle kosta ett sjusiffrigt belopp.
- Erik har ingen klausul, så det blir en förhandlingssak mellan oss och Svenska Fotbollförbundet, säger Rosenborgs sportchef Erik Hoftun till Expressen.

Den norska mästarklubben vill ha furstligt betalt för att släppa succétränaren.
Enligt Expressen kommer Rosenborg att kräva minst en miljon kronor för tränaren.

Hamrén säger sig vara smickrad över intresset och det som talar för att han kan bli den som tar över landslaget är att hans familj bor kvar i Göteborg och dessutom har han än så länge varit kallsinning till en förlänging av hans kontrakt med den norska klubben.

- Vi har haft fullt upp med att nå resultat, vilket vi också har gjort. Det finns väl mer tid nu till att prata om andra saker. De var ute redan i somras och ville förlänga. Jag har sagt att jag är intresserad men än har vi inte kommit överens, säger Hamrén till Expressen om varför han inte förlängt sitt kontrakt med den norska klubben.

52-årige Hamrén har hyllats som en av nordens mest framgångsrika tränare de senaste åren och har förutom gjort Rosenborg till mästare också gjort Ålborg till danska ligamästare och fört upp Örgryte i Allsvenskan. Han har också två svenska cup-segrar med AIK och en med Örgryte.

Publicerad 2009-10-12 kl 09:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå