Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Så lurade Zlatan medierna: "Var utklädd till kirurg och åkte tvättsäck mellan avdelningarna"

Zlatan Ibrahimovic fru avslöjar hur paret lurade medierna när sonen Maximilian föddes.
– Zlatan var utklädd till kirurg och åkte i en tvättsäck mellan avdelningarna, säger Helena Seger.

Citatet är hämtat ur en exklusiv artikel från modemagasinet Elle, som tidningen Resumé tagit del av. Helena Seger ger mycket sällan intervjuer – men nu berättar hon öppenhjärtigt om händelserna kring sin och Zlatans första sons födelse.

Familjen befann sig hemma i Sverige i samband med förlossningen, och med hjälp av Säpo lyckades de undkomma såväl allmänhetens ögon som nyfikna reportrar på sjukhuset.

– Zlatan var utklädd till kirurg och åkte i en tvättsäck mellan avdelningarna. Det var inte bara för vår skull utan också för att alla andra blivande mammor och pappor skulle få lugn och ro, säger Helena Seger till Elle.

Hon berättar också varför det blivit så att hon håller sig undan mediernas bevakning i så stor utsträckning som möjligt.

- Jag har aldrig velat synas på Zlatans bekostnad. Jag får enormt mycket förfrågningar. Allt från att sitta i bikini i italienska tv-shower till svenska produktioner. I Italien står paparazzi och väntar på att fruarna ska komma ut på vip-läktarna. De älskar flärden. I Spanien blev det en jättenyhet när jag gjorde entré första gången. Jag var på vartenda omslag. Men där kunde jag gå in precis när matchen skulle börja. Och då får ingen fotografera, säger Helena Seger till Elle.

Fotbollskanalen.se

Publicerad 2010-11-15 kl 18:49
Annons
Annons
Annons