Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Så startar Sverige mot Vitryssland - Nyman och Larsson in i laget

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

MINSK. Janne Anderssson skiftade rejält i laget på sista träningen.
Men han gjorde bara två ändringar.
Christoffer Nyman och Sebastian Larsson kommer in i laget.

Under lördagen hade förbundskapten Janne Andersson matchgenomgång med startelvan mot Vitryssland på söndag. Uppgifter till Fotbollskanalen gör gällande att det endast blir två förändringar, vilket Sportbladet var först ut med:

* Sebastian Larsson tar skadade Albin Ekdals plats i laget.

* Christoffer Nyman blir något överraskande avstängde Ola Toivonens ersättare.

Under lördagens träning såg det ut som om Martin Olsson skulle ersätta Ludwig Augustinsson samt att Marcus Rohdén kunde komma in på en högerkant som mot Holland i VM-kvalpremiären, men Janne Andersson var försiktigare än så när han valde ut startelvan.

På presskonferensen efter träningen var Janne Andersson noga med att hylla Nyman som en lojal spelare som sliter hårt defensivt.

- Han är en djupledslöpande forward som är oerhört lojal i sitt slit. Han öppnar ofta upp ytor för många andra. Han har gjort en väldigt bra säsongsinledning i Eintracht Braunschweig.

Därmed får den förre IFK Norrköping-spelaren starta sin första tävlingslandskamp:

- Fantastiskt, fantastiskt, jag skulle ge 110 procent. Mer om det går. Janne vet vad jag kan och att jag är en lojal spelare så jag kör fullt ös, sa Nyman efter dagens träning.

- Jättekul att Janne berömmer mig men han känner mig väldigt väl som spelare. Han vet var han har mig. Det känns bra, det är jag, Isaac och Samuel som konkurrerar om att spela bredvid Berg. Det har känts bra på träningarna.

Sveriges startelva mot Vitryssland: Robin Olsen - Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Victor Nilsson Lindelöf, Ludwig Augustinsson - Jimmy Durmaz, Sebastian Larsson, Jakob Johansson, Emil Forsberg - Marcus Berg, Christoffer Nyman

Publicerad 2017-09-02 kl 19:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons