POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
10å

Så tycker spelarna om kandidaterna

Om Erik Hamrén:
-Han är en bra tränare och skulle nog inte göra bort sig. Mycket av det han säger håller man med honom om. Han är skicklig på att få spelarna att dra åt samma håll, säger Mikael Lustig om sin tränare i Rosenborg.
-Om han får frågan att bli förbundskapten är det inte säkert att han får frågan igen, så jag skulle nog tro att han tackar ja om han får den.

Om Jörgen Lennartsson:
-Jag har haft Jörgen i tre år i U21-landslaget. En duktig tränare. Jag tror absolut att han är mogen att ta A-landslaget, säger Mikael Lustig.
-Varför inte? Det som Jörgen och Tommy Söderberg gjorde med oss i U21-slutspelet var ju smått otroligt, säger Mattias Bjärsmyr, som var lagkapten när U21-laget tog EM-brons i sommar.

Om Magnus Haglund
-Det är den bästa tränare jag haft hittills i min karriär. Han är en otrolig taktiker, en tränare som lever fotboll dygnet runt. Jag tror att han skulle göra ett bra jobb. Han har ett offensivt tänk och vill spela positiv fotboll. Det skulle vara bra. Jag tror att han skulle tacka ja om han får erbjudandet, säger Samuel Holmén som hade Haglund i Elfsborg.
-Han är en väldigt duktig tränare, men han kanske behöver få lite mer internationell erfarenhet först. Men han är absolut ett namn i framtiden, säger Anders Svensson om sin tränare.

Publicerad 2009-10-12 kl 17:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå