POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Sadiku slutar - efter tolv operationer

Foto: Bildbyrån.

Hammarby-spelaren Elena Sadiku tvingas lägga skorna på hyllan efter tolv knäoperationer. 24-åringen kommer inte att återvända till fotbollen. 
- Hoppas att jag koms ihåg som en som aldrig gav upp, skriver hon i ett Instagram-inlägg. 

Hammarby-mittfältaren Elena Sadiku har, sedan hon gjorde debut 2010 för LDB i damallsvenskan, haft en sällan skådad otur med skador i sin karriär. Åtta år och tolv operationer senare i vänstra knäet, så tvingas hon nu lägga av. 

"Alla ni som känner mig vet hur hårt jag har jobbat med min rehab under de fyra senaste åren och vet hur hårt jag har kämpat. Jag har gett allt hela tiden. Det är därför jobbigt att säga adjö till den här vackra idrotten som spelare. Det gör ont att inte kunna göra valet själv", skriver hon i ett inlägg på sin Instagram. 

Anledningen till det är också att Sadiku behöver genomföra ytterligare två operationer inom en snar framtid, vilket gör att återvändon till sporten blir för svår. 

"Jag gråter bara av att se alla bilder och minnen som jag haft. Jag vill bara säga tack till alla spelare jag spelat med, tacka alla spelare jag spelat emot, tacka alla tränare och personal, tacka alla fysioterapeuter och läkare, tacka alla fans. Och tacka min familj som alltid stöttat mig", skriver hon vidare i inlägget. 

Sadiku gjorde under förra säsongen sex matcher för Hammarby i damallsvenskan och har totalt gjort 63 matcher i serien i karriären. Hon har även representerat svenska U19-landslaget vid 14 tillfällen.  

Publicerad 2018-01-15 kl 09:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå