Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Safari besviken på bytet: Jag gjordes till syndabock

Behrang Safaris inkast i den första halvleken mot Holland var en jätteblunder som gav 0-2 och punktering för Sverige. Han byttes ut i paus, men själv tycker han att bytet var fel.

Behrang Safari berättar i en intervju med Sportbladet att han tar på sig fulla ansvaret för 2-0-målet för Holland i 4-1-förlusten. Målet kom efter att Safari kastat ett inkast på egen planhalva rakt ut i banan, på fötterna på Wesley Sneijder som snabbt spelade fram till målet. Safari byttes sedan ut i paus. Han berättar om känslorna när han byttes ut.
- Väldigt frustrerad. Det är jag som hängs ut och det fick mig att känna att allt var mitt fel. Det kändes inte alls bra. Jag förstår inte hur det bytet skulle förändra matchbilden, säger han till Sportbladet.

Han säger att han tycker att bytet var fel, men att han respekterar förbundskapten Erik Hamréns beslut. Och även om inkastet var en blunder tycker han att det var fel att ensam hänga ut honom som syndabock.
- Det var inte mina bästa första 45 minuter, men jag tycker inte jag var ensam om att inte spela på topp. Hela laget låg fel och var dåligt.

Publicerad 2010-10-13 kl 13:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons