Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SVERIGE
47v

Schwarz berättar: Togs som gisslan och misshandlades

Foto: Scanpix

VM 94-hjälten Stefan Schwarz släpper i dagarna en självbiografi, som Sportbibeln tagit del av. I den berättar han om en otäck händelse från 2012, då han togs som gisslan i sitt eget hem och misshandlades brutalt.

Det var våren 2012 som den förre landslagsmittfältaren Stefan Schwarz var med om några riktiga skräcktimmar. I sin bok "De kallade mig Gud", som Sportbibeln tagit del av, berättar nu VM 94-hjälten om hur han och hans döttrar Chloé och Chanel blev anfallna av fem rånare i sitt eget hem i Portugal.

Rånarna var maskerade och beväpnade med yxor och baseballträn.

”Min enda och första tanke är kristallklar: jag måste ge allt jag har på första killen i trappan. Jag forcerar allt jag kan och får in en fullträff. Pang! Jag träffar den första killen klockrent rakt över näsan, det är en rejäl träff. Han skriker till, vacklar och ramlar nedåt mot den andre kumpanen i trappan, dessvärre tar han även med sig mig i fallet.”, skriver han i boken enligt Sportbibeln.

Schwarz beskriver i boken att han blir misshandlad i flera timmar.

”Chefen” kommer emot mig, sätter sig ner på huk och säger: ”… en sista gång, och låt detta vara sista gången som jag behöver fråga, berätta var godbitarna finns: cashen, juveler; rubbet. NU! Jag säger ännu en gång att de kan ta bilarna, motorcykeln eller annat som de vill ha. Killen reser sig upp, tar fram basebollträet och säger: ”… du får en chans till.” De kriminella killarna vill ta in mig separat i garaget, bort från övriga familjen. Céu slänger sig på dem och säger att hon också ska med, tillsammans med tjejerna. Vi ska alla vara tillsammans. Céu får en rejäl smäll i ansiktet från ”chefen”. De fortsätter med sitt våld och slår mig i stort sett gul och blå.”

Till slut lämnade rånarna Schwarz hem.

Publicerad 2016-10-27 kl 23:05
SVERIGE

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER