Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

”Seb” Larsson: Beslut om framtiden efter säsongen

SOLNA. Sebastian Larsson var nära en flytt från Birmingham i januari.
Nu avvaktar han:
- Vi får se när säsongen går mot sitt slut, säger han.

Under flera år har Sebastian Larssons vara eller icke vara i Birmingham varit en följetong. Så tidigt som sommaren 2008 nobbade Birmingham ett bud från Newcastle och det talades om att förlänga med den svenska landslagsmannen.
Så har inte skett och i sommar står han utan kontrakt.

- Det har inte hänt något, säger Sebastian Larsson om förhandlingarna med Birmingham. Vi kämpar på i klubben och det har ju gått rätt dåligt efter att vi vann Ligacupen.

Det är tydligt att han är trött på ämnet och det är ingen hemlighet att det är frostigt mellan klubbens ledning och svensken efter att man flera gånger ändrat sig. Bland annat så sent som i januari då Larsson var nära att göra klart med Blackburn.
Nu får han vänta till i sommar och se vad som händer.

- Ja, då står jag utan kontrakt, så då måste det hända något. Vi får se när säsongen går mot sitt slut.

I landslaget är han mer given än under Lars Lagerbäcks tid och han hoppas på att Mikael Lustig ska bli frisk till tisdagens möte med Moldavien på Råsunda, så att Larsson slipper kliva ner som högerback:

- Det är ingen fara, haft den platsen tidigare, men jag vill helst spela på mittfältet. Han har ju en småkänning och är han inte med ökar chanserna, eller riskerna, att jag får flytta ner, säger Seabastian LRasson.

Vad betyder alla skador?
- Klart att vi saknar bra spelare, men vi har tillräckligt bra spelare för att gör en bra match. Självklart är det tre poäng som gäller om vi vill slåss om en plats i EM-slutspelet.

Publicerad 2011-03-26 kl 13:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons