POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Sebastian Larsson enda frågetecknet: "Får avstå delar av träningen"

Foto: SCANPIX

Mikael Antonsson försvann från truppen. Enda kvarvarande oron är kring Sebastian Larsson som fick sy ett köttsår för tio dagar sedan.
- Han har problem så vi ska belasta hans stygn där han sytt så lite som möjligt, säger Erik Hamrén.

Under tisdagen kom besked om att Mikael Antonsson inte kan vara med mot Moldavien. Därmed är Filip Helander inkallad och nu får förbundskapten Erik Hamrén spela in ett nytt mittbackspar och kampen att spela bredvid Andreas Granqvist står mellan Erik Johansson och Pontus Jansson.

- Vi kommer att träna försvarsspel men jobba med alla tre mittbackar som är kvar här, säger Erik Hamrén inför tisdagens träningspass.

Vad är utmaningen?
- Ju mer man spelar ihop ju mer lär man känna varandra och när det går väldigt fort så vet du hur den andra agerar och reagerar om du känner varandra. Pontus och "Granen" har spelat ihop en match i Frankrike så vi får se hur vi väljer att göra.

Sebastian Larsson är den enda i truppen som inte kommer att köra för fullt, och det hänger ihop med en skada han fick när Sunderland mötte Aston Villa och svensken fick sy ett köttsår.

- Han har problem så vi ska belasta hans stygn där han sytt så lite som möjligt. Han kommer att vara med på delar av träningen och avstå delar av träningen men det ska inte vara något problem om det inte förvärras inför matchen på fredag, säger Hamrén.

Inga andra problem?
- Nej, att det finns småkrämpor på fotbollsspelare det vet ni men inget som ska vara problem till fredag.

Publicerad 2015-03-24 kl 11:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå