Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
10å

Shaaban hyllar gruffet: Hälsosamt

LUGANO. Rami Shaaban gick emellan när Kim Källström och Markus Rosenberg gruffade. Fast målvakten hyllar händelsen.
- Hade varit mer oroad om 23 grabbar sprang och skrattade på planen, säger han till fotbollskanalen.se.

Händelsen på onsdagens träning där Markus Rosenberg och Kim Källström har varit omdiskuterad och den har blivit uppmärksammad. Nu ger Rami Shaaban, som gick emellan, sin syn:

- Mackan kommer ren och jag ser inte vad som händer bakom honom, jag ser bara att han faller för jag har fokus på bollen. Som det lät, ja, det är ju frispark…eller, straff ska jag säga.

Hur ser du på det?

- Ah, det är sånt som händer väldigt ofta att spelare ryker ihop. Jag var närmast på plats och fick flytta på dem. Det är bara bra, det är nyttigt. Det är två grabbar som väldigt gärna vill spela och de har temperament, så det ska det vara. Sedan var det två lättviktare så det var lätt för mig att gå emellan.

Ingen fara alls?

- Det är bara hälsosamt. Hade varit mer oroad om 23 grabbar sprang och skrattade på planen. Alla vill spela. Sedan finns det en gräns, men ingen av dem som överskred, det var kanske på väg men jag stod ganska lägligt.

Du tvekade inte att kliva in?

- Det var två flug…lättviktare, så det var inga problem, det gäller at vi andra har huvudet kallt. Det är bra att en sådan som Mackan står på sig, visar att han har växt i Bremen.

Publicerad 2008-06-12 kl 14:06
Annons
Annons
Annons