Sirius föll mot ryska storlaget - Igboananike kvar på bänken

Vinst mot GUSK och Gefle.
Då siktade Sirus på tuffare motstånd i form av ryska storlaget CSKA Moskva.
Något som slutade med en 2-0-förlust.

4-0 mot stadsrivalen GUSK och 3-0 mot Gefle. Lite för enkelt motstånd kan man tro då Sirius IK under lördagen matchades mot ryska storlaget CSKA Moskva under träningslägret i Alicante, Spanien - och tufft skulle det bli, även om det skulle dröja.

Den första halvleken slutade 0-0 efter chanser åt båda hållen där Sirius anfallare Jonas Lindberg hade läge att sätta ledningsmålet två gånger om, dock utan någon utdelning. Moskva stod för bolleinnehavet och i den andra halvleken skulle ryssarna också ta ledningen genom Ivan Obliakov i den 57:e minuten.

Sirius gjorde flera byten men hade svårt att koppla grepp om matchen. Istället var det CSKA Moskvas Nikola Vlasic som fick sista ordet med sitt 2-0-mål för hemmalaget. Som även blev slutresultatet i en match där Sirius nyförvärv Kennedy Igboananike blev kvar på bänken hela matchen.

I svenska cupen ställs Sirius mot Sollentuna FK i gruppspelets första match. Den matchen spelas lördag 22 februari med avspark 16.30.

Publicerad 2020-02-15 kl 18:26