POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
3v

Sjögrans kritik mot landslagsstjärnorna: "Oerhört omoget och barnsligt beteende"

Foto: Bildbyrån.

Emil Forsberg, Victor Nilsson Lindelöf och Robin Olsen har i olika omgångar nobbat media i samband med match och träning.
Nu riktar Therese Sjögran kritik mot det valet. 
- Det känns som ett oerhört omoget och barnsligt beteende, säger Rosengårds sportchef i en intervju med Expressen

Svenska herrlandslagets stjärntrio Robin Olsen, Victor Nilsson Lindelöf och Emil Forsberg har i olika omgångar nobbat svensk media. I september i fjol vägrade Olsen och Nilsson Lindelöf att prata med media och efter EM-kvalmötet med Rumänien nobbade både Forsberg och Olsen intervjuer med pressen. 

Rosengårds sportchef Therese Sjögran, som har flest landskamper på meritlistan av alla fotbollsspelare i Sverige, är kritisk till det. 

- Jag vägrade aldrig att prata med media, det skulle aldrig ha fallit mig in. Visst, det fanns gånger man verkligen inte kände för att gå genom den mixade zonen efter en match. Antingen för att man hade förlorat eller stått för en usel insats för egen del. Men man gjorde det ändå. För att det hör till, säger hon till Expressen. 

Jag fattar inte att varför en del herrspelare gör så där. Det känns som ett oerhört omoget och barnsligt beteende. I stället blir det bara massa spekulationer och löjligt, fortsätter hon.

Sjögran berättar vidare för tidningen att hon tycker att det känns som att det är något fel i det svenska herrlandslaget, men att hon inte kan sätta fingret på vad det handlar om. 

Publicerad 2019-04-05 kl 09:30
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå