POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

Sjukdom stoppar Guidetti i U21: "Kan eventuellt ansluta senare"

John Guidetti tackar nej till Norgematchen med U21.
Sjukdom ligger bakom.
- Han kan eventuellt spela mot Serbien, säger Håkan Ericsson till fotbollskanalen.se.

På torsdag möter Sverige rivalen Norge borta, och från början var Manchester City-forwarden uttagen i truppen. Men förbundskapten Håkan Ericsson berättar att 19-åringen tvingats lämna återbud på grund av halsont och förkylning.

- Han insjuknade under natten och då har vi gemensamt fattat det här beslutet, men det är oklart om vi kallar in en ersättare eller om John kan vara med i nästa match mot Serbien, säger Ericsson till fotbollskanalen.se.

Enligt honom står landslaget i förbindelse med Guidetti och inom de närmaste dagarna bestämmer man om Guidetti är aktuell för spel mot Serbien i Falkenberg 6 juni.

- Jag vill fortfarande hålla den dörren öppen, säger Ericsson.

Även Hollandsproffset Samuel Armenteros och MFF:aren Dardan Rexhepi har avböjt att komma till samlingen och in plockas i stället Mervan Celik, Gais.

Vid sidan av U21-frågan handskas John Guidetti som bäst med ett klubbyte. Han kopplas samman med holländska Twente, och har enligt tidningen De Telegraaf redan skrivit på ett fyraårskontrakt. Fotbollskanalen.se har sökt honom för en kommentar.

Publicerad 2011-05-30 kl 11:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå