POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
2v

Skandalscener i lokalfotbollen – domare misshandlades blodig på plan

Foto: Bildbyrån.

På en fotbollsplan i Göteborgsområdet ska två domare ha misshandlats.
Enligt GP ska en av domarna ha lämnat planen blödande.
- Jag hamnade i chocktillstånd, säger domaren till tidningen.

Skandalscener ska under gårdagen, söndag, ha utspelat sig på en fotbollsplan i Göteborgsområdet. I matchens slutskede blåste domaren för frispark och det laget som fick frisparken emot sig blev upprivna. Enligt uppgifter till GP ska en spelare i det lag som fick frisparken emot sig blivit så uppriven att han utdelade ett slag mot huvuddomaren som i sin tur valde att avbryta matchen.

När huvuddomaren beslöt sig för att avbryta matchen blev det ännu stökigare.

Enligt tidningen ska flera spelare ha attackerat huvuddomaren . och även en ledare i det laget som fick frisparken emot sig ska ha sprungit in och slagit huvuddomaren i magen. Den assisterande domaren ska då ha sprungit in för att skydda huvuddomaren, i samband med det ska även den assisterande domaren fått slag i ansiktet så att han började blöda i munnen.

- Det är fruktansvärt. Det var inte en spelare utan det var hela laget och ledare plus lagets publik. Efter första smällen fick jag en blackout. Jag kommer inte riktigt ihåg vad som hände, jag hamnade i chocktillstånd. Kollegor till mig sa att jag fick ta emot flera smällar, säger huvuddomaren till GP.

Huvuddomaren berättar att en polisanmälan kommer att lämnas in.

- Det är inte okej. Så här illa vet jag inte om det varit. Tidigare har det mestadels bara varit en spelare som varit en idiot men här är det hela laget och publiken.

GP har även varit i kontakt med klubben som ska ha attackerat domarna, som inte håller med om att stora delar av laget och ledare var inblandade i bråket. När GP berättar att det finns videomaterial där det syns att spelarna från laget är framme hos domarna säger en sportsligt ansvarig för klubben följande till tidningen:

- De försökte bara hjälpa domarna. Ingenting annat. Det var en spelare som gick för långt, men inga fler. De andra kanske var runt domarna och tjafsade, men det var bara en som bråkade.

GP har tidigare under säsongen rapporterat om domarnas problematiska arbetsmiljö där flera händelser till slut gjorde att domarkåren valde att bojkotta två division 4-klubbar, med anledning av hot och kränkningar.

Publicerad 2019-11-04 kl 14:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå