POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Sommarens U21-EM sänds i TV12: "Lång fotbollsfest"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Nu är det klart – TV12 sänder sommarens U21-EM.
Det betyder att båda sommarens stora mästerskap - U21-EM och Dam-VM - sänds i TV4:s kanaler.

För alla fotbollsälskare blir det en fullspäckad sommar i TV4 och TV12. Totalt visas 67 matcher, över 6000 minuter med internationell toppfotboll, under 30 dagar i TV4 och i TV12. Samtliga matcher från de båda mästerskapen sänds på TV4 Play Premium och på fotbollskanalen.se kommer mästerskapen att hårdbevakas med de senaste nyheterna och höjdpunkter från matcherna

Allt knyts ihop med en nybyggd fotbollsstudio på hemmaplan där Per Skoglund, Olof Lundh och Hanna Marklund guidar tittarna. I studion kommer gäster att närvara och det blir fullt fokus med allt från de båda turneringarna.

- Att inte bara ha ett, utan två svenska landslag, som slåss om mästerskapstitlar samtidigt känns nästan overkligt. Vi vet ju alla att kombinationen sommar och fotbollsmästerskap är fantastisk och juni månad kommer bli en enda lång fotbollsfest i våra kanaler, säger Fredrik Olofson, sportchef TV4-Gruppen.

Samtliga matcher från de båda mästerskapen sänds på TV4 Play Premium. Damernas Fotbolls-VM pågår mellan 6 juni och 5 juli och herrarnas U21-EM spelas mellan 17 juni och 30 juni.

I klippet ovan ser du höjdpunkter från U21-landslagets bragdmatch mot Frankrike i den avgörande playoff-matchen.

Publicerad 2015-03-11 kl 10:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå