-

Isak Hien
Mittbacken var både positionssäker och stark i duellspelet. Dessutom bra uppspel och stabil med bollen. Gjorde tillsammans med Lindelöf en fin insats.

Victor Nilsson Lindelöf
Lagkaptenen var hela tiden på rätt plats. Bestämd i duellerna och försökte ta bollen framåt i planen när tillfälle gavs.

Samuel Gustafson
Bra landslagsdebut. Hela tiden lugn, klok och bra i passningsspelet. Mittfältaren startade anfallet till 1-0.

Marcus Rohdén
UT 83.
Första landskampen sedan 2018. Fick chansen från start till vänster på mittfältet. Bra tvåvägsspelare. Målskytt när han satte 1-0.

Mattias Svanberg
Ett mål och en assist. Bra förarbete vid 1-0 där han hittade Rohdén vid bortre stolpen. Avgjorde sedan genom att kyligt rulla in 2-1. Var ofta på rätt plats när det hettade till. På minussidan: svagt avslut när han fick jätteläge i första halvlek, sköt utanför.

Viktor Gyökeres
UT 69. Tung och hela tiden jobbig för motståndarnas försvarare. Var fysisk och sprang på det mesta. Forwarden drog på sig markering vid 1-0-målet.

Kristoffer Nordfeldt
Målvakten hade svårt att göra något åt Mexikos mål. I övrigt stod för han flera räddningar. En stabil insats mellan stolparna.

Anthony Elanga
UT 69. Var nära att få en fin assist i första halvlek när han dribblade sig fram i Mexikos straffområde och satte Svanberg i ett jätteläge. Hade några bra aktioner med boll, men hotade intet tillräckligt.

Emil Holm
Högerbacken gjorde en helt okej debut. Svajade ibland till defensivt men visade tydligt genom sin energi att han ville ta den här chansen och offensivt öste han på flera gånger. Fixade exempelvis en farlig frispark i första halvlek.

Jesper Karlström
UT 69. Blandade och gav i passningsspelet och blev förbispelad några gånger. Var olycklig i en duell innan Mexikos 1-1-mål.

Ludwig Augustinsson
UT 83. En godkänd insats av vänsterbacken. Slarvade stundtals defensivt och bjöd exempelvis på ett farligt Mexiko-läge i den 17:e minuten. Följde med upp offensivt när han fick chansen.