-

-

Alexander Isak
UT 64.
Målskytt. Nickade in 1-0 efter en fin frispark av Sebastian Larsson. Var annars en bra uppspelspunkt och vann flera nickdueller. Fin framspelning i början av andra halvlek som friställde Kristoffer Olsson.

Sebastian Larsson
UT 45.
Spelade bara i första halvlek. Högermittfältaren gjorde skillnad och levererade med en fantastisk frispark till Alexander Isaks 1-0-mål.

Karl-Johan Johnsson
Målvakten hade en hel del att göra. Bjöd på flera bra räddningar i inledningen av matchen och var stabil genom 90 minuter.

Mattias Johansson

IN 45. Målskytt. Kom in i halvtid. Inga tecken på nervositet utan vågade och tog initiativ och beslut. Ville gärna framåt. Var också på rätt ställe i defensiven. Målet var inget drömmål utan styrdes in, men bra att vara med i offensiven och våga ta avslutet. En av Sveriges bästa spelare i andra halvlek.

Kristoffer Olsson
IN 46. Blev en injektion på mittfältet direkt när han kom in. Bra med boll och var nära att göra 2-0 tidigt i den andra halvleken. Satte fart på Sveriges spel.

Emil Krafth
UT 46.
Högerbacken såg trygg ut och var stabil i duellspelet. Sverige fick jobba hårt defensivt och där var Krafth bra. Lyckades inte bidra särskilt mycket framåt.

Sebastian Holmén
Gjorde debut i det ”riktiga” landslaget. Mittbacken agerade inte tillräckligt bestämt i alla defensiva situationer i första halvlek, men var bra med boll och hade god kontroll i andra halvlek. Dock inblandad när Ryssland gjorde 2-1.

Ken Sema
UT 77. Fixade frisparken som ledde till 1-0. Kämpade annars väl i defensiven men kom inte fram så mycket i offensiven och hotade sällan.

Mattias Svanberg
Blandade och gav. Gjorde ibland väldigt bra saker, men för att kort efter slarva. Var fin i andra halvan på första halvlek när han växlade upp, tog initiativ och ville framåt och satte fart på anfall. Men helheten blev att det var lite för många misstag i de sista lägena. Flyttades ut på en kant efter första halvlek.

Gustav Svensson
Inte så involverad i offensiven utan skulle ta hand om det defensiva. Blandade och gav i första halvlek. Ibland bra i positionsspelet, men hade ibland svårt och blev överspelad, i början av första halvlek ledde det en gång till ett farligt avslut för Ryssland som gick i ribban.

Jordan Larsson
Kämpade och slet. Var bra i defensiven men hotade för sällan och kom inte till några farliga avslut.

Carl Starfelt
Mittbacken blandade och gav i den blågula debuten. Hamnade fel i vissa situationer och tappade boll i farligt läge mot slutet av den första halvleken. Men i andra halvlek skapade inte Ryssland mycket och då var Starfelt bättre.

Pierre Bengtsson
UT 72.
Vänsterbacken hade en tung första halvlek. Slog bort passningar och tappade markering. Höjde sig något i andra halvlek.