Sverige besegrade Skottland med 2-0 i en träningslandskamp.
Här är Fotbollskanalens spelarbetyg från matchen.

I spelaren ses Sporten med de svenska målen.

1 - Underkänd

-

-

Nilla Fischer
UT 58. Bra i passningsspelet och slog ofta ut motståndarens lagdelar. Trivs när Sverige har mest boll. Sattes på prov en gång och fick då problem i en djupledslöpning hemåt.

Emma Berglund
Var självklar. Högt och bra presspel flera gånger. Bra i passningsspelet.

Emma Kullberg
Bra insats. Snabb och följsam. Stabil i passningsspelet.

Filippa Angeldahl
UT 70. Blandade och gav - men när det funkade så blev det ofta farligt. Många slarviga passningar i början av matchen, men spelade upp sig. På plussidan: bra passning till Blomqvist innan Anvegård träffade ribban, bra skott utanför straffområdet, vass genomskärare till Rytting Kaneryd.

Johanna Rytting Kaneryd
IN 46. Hoppade in i halvtid. Började med att göra det ingen gjorde på hela första halvleken. Hamnade i en mot en, utmanade och tog sig förbi och in i straffområdet och satte Rubensson i bra läge. Var hela tiden kreativ, tog initiativ och hade mod. Borde ha gjort mål efter fin djupledslöpning där hon sedan vände bort en försvarare och målvakten, fick öppet mål men sköt utanför

Jennifer Falk
Sattes inte på några större prov. Läste spelet bra när det behövdes och kom ut och avstyrde.

Filippa Curmark
Kämpade och slet på det centrala mittfältet. Bra i presspelet. Kan bättre i spelet med boll.

Rebecka Blomqvist
UT 88. Bra djupledslöpningar i första halvlek. Var inblandad innan Anvegård träffade ribban. Bra presspel också. Försvann i andra halvlek.

Madelen Janogy
UT 45. Bra i presspelet och bröt flera skotska anfallsförsök. Inte lika vass i offensiven och med bollen. Nära att göra 1-0, men bollen räddades på mållinjen. Såg ut att ha ont och klev av efter den första halvleken.

Elin Rubensson
Bra på att läsa spelet. Hade nåda bra passningar i djupet, bland annat till Blomqvist och Rytting Kaneryd.

Magdalena Eriksson
IN 58. Hoppade in och var säker. Matade fint ut bollar till vänsterkanten. Satte in bollen till Rolfö vid 1-0 och till Jakobsson vid 2-0.