2 - Godkänd
1 - Underkänd

-

Viktor Gyökeres
UT 87. Debuterade från start i tävlingsmatch - och var det som Sverige behövde. Visade vilja och var inblandad i alla de tre första målen. Stark och bra med kroppen och banade väg för både 1-0 och 2-0, först nickade han ner bollen till Forsberg vid 1-0 och sedan till Isak vid 2-0. Sedan gjorde han själv 3-0.

Victor Nilsson Lindelöf
Kaptenen slog en del fina långa bollar upp i planen och han var stabil defensivt. Stoppade exempelvis vad som kunde ha blivit ett farligt läge i första halvlek.

Jesper Karlström

IN 70. Mittfältaren kom in för att stänga matchen. Lade som alltid ner ett hårt jobb och kryddade det med att vinna boll och assistera Gyökeres till 3-0.

Emil Forsberg
UT 70. Bra prestation när han satte 1-0, bra fart och avslut. Nära att göra fler mål. Hade ett bra läge efter två minuter efter bra pass av Gyökeres, men svagt avslut. Och nära att sätta 2-0 men träffade målvakten i ansiktet. Kunde ha fått ut mer av sina många lägen.

Dejan Kulusevski
UT 82. Gjorde ett par bra saker och kom loss från motståndarna. Men borde kunna hota ännu mer mot ett lag som Azerbajdzjan. Hade en bra frispark när det var nära att bli 1-0, men där Isak var offside.

Hjalmar Ekdal
UT 46. Mittbacken klev av i paus efter smällar både mot huvud och knä. Gick bort sig på en hörna mot slutet av första halvlek men annars stabil.

Samuel Gustafson
Inte lika bra som i tidigare landskamperna. Kämpade och slet och tog det fysiska jobbet bra.

Gabriel Gudmundsson
Vänsterbacken tog sig fram på några offensiva räder och skötte sig ofta bra i det defensiva spelet. Har en spännande fart i sitt spel.

Mattias Svanberg
Hade ett bra läge att frispela Forsberg, men passningen blev för hård och lång. Bra arbetsinsats men utan att glänsa.

Alexander Isak
UT 70. Bra aktion vid 2-0 när han ryckte sig loss och slog bollen på en motståndare och in i mål. Kämpade och slet men hade inte riktigt flytet i spelet. Fick ett jätteläge i mitten av den första halvleken efter att ha fått bollen av en motståndare, men svag touch i straffområdet så att chansen försvann.

Isak Hien
IN 46. Gjorde inget större väsen av sig. Mittbacken löste det han skulle göra.

Viktor Claesson
IN 70. Kom in för att stänga matchen och yttern skötte sig utan problem.

Robin Olsen
Målvakten stod för en bra räddning på en hörna innan paus. Annars hade han lite att göra. Svaga fötter.