Bäst i Sverige. Stark i defensiven och också bra passningsspel där hon flera gånger hittade lagkamrater i fina ytor.

Anna Anvegård
UT 78. Målskytt. Var inblandad i det mesta framåt. Var nära att bli hjälte men avslutet räddades. Gjorde också en stark insats i defensiven och var bra i pressen.

Amanda Ilestedt
Stentuff. Kom med upp i offensiven ett par gånger i första halvlek, men det blev mest fokus på försvarsspelet och det gjorde hon bra.

Magdalena Eriksson
Bra i duellspelet och följsam. Spelade med små marginaler och blandade och gav i passningsspelet.

Jonna Andersson
Stark i första halvleken och kom med upp flera gånger och slog flera inlägg. Lite slarvig i defensiven i slutet på första. Kom inte med upp lika bra i andra halvlek, men spelade då upp sig i defensiven.

Caroline Seger
En krigare och lagspelare. Gick in för fullt och fick ta mycket stryk. Bra på att kontrollera tempot, drev ibland upp tempot och kunde ibland hålla i bollen och lugna ner det. Hade ibland problem med Islands höga press.

Nathalie Björn
UT 78. Den av alla i Sverige som sprang mest? Var överallt. Var uppe och avslutade anfall och vann bollar i eget straffområde. Bra i presspelet.

Zecira Musovic
Fick en svettig tävlingsdebut. Ska vara glad att det inte blev 1-1 när hon kom ut svagt på hörna i slutet av första halvlek. Var annars bra. Bra i luften på hörna efter fem minuter. Var vaken i slutet och kom långt ut och stoppade ett lurigt läge.

Kosovare Asllani
Det var nära många gånger, men det ville sig inte riktigt. Hittade fina  ytor, men var inte lyckosam i de avgörande lägena.

Sofia Jakobsson
Var den som slog in bollen i straffområdet innan 1-0. Var inte så involverad i första halvlek. Spelade upp sig i andra.

Lina Hurtig
Bra i första halvlek, var smart och hittade fina ytor och hade övertag på kanten. Men gjorde ett misstag och det blev avgörande när hon missade bollen vid 1-1. Svag tvåa.

-

Spelade för kort tid för att betygsättas: Mimmi Larsson (IN 78), Julia Zigiotti Olme (IN 78)

Publicerad 2020-09-22 kl 22:13