GÖTEBORG. Sverige utklassade Ungern med 8-0.

2 - Godkänd
1 - Underkänd

-

Caroline Seger
Smart och bra i passningsspelet och var ofta den som drev på tempot. Var med och byggde upp många anfall.

Kosovare Asllani
UT 73. Började trevande men spelade upp sig och låg bakom mycket i offensiven och spelade fint fram till flera mål.

Anna Anvegård
UT 80. Många missar i första halvlek, många mål i andra. Anvegård var ofta på plats där det hettade till och gjorde tre mål. Det sista var väldigt fint med en lätt chipp över en utrusande målvakt.

Lina Hurtig
Bra driv, fart, fysik och kombinationer. Fixade i första halvlek en utvisning på Ungerns målvakt, vilket var ganska matchavgörande. Två nickmål.

Linda Sembrant
Sattes inte på några defensiva prov. Var bra i passningsspelet med många smarta och raka passningar som slog ut lagdelar. Satte 8-0.

Magdalena Eriksson
Sattes inte på några defensiva prov. Fint för laget med en vänsterfotad mittback. Var bra med bollen och i passningsspelet. En ledare. Gjorde 4-0-målet.

Nathalie Björn
Stark i duellspelet och vann mycket boll. Bra speluppfattning. Fin högerfot och fick en assist.

Jonna Andersson
En enkel match i defensiven mot ett svagt Ungern. Kom med upp i anfallsspelet flera gånger och låg bland annat bakom 3-0-målet.

Jennifer Falk
Gjorde tävlingsdebut. Rörde bollen en gång. En enkel match för Falk.

Amanda Ilestedt
Bra och tuff i presspelet i första halvlek. Är vanligtvis mittback men gjorde det helt okej som högerback.

Sofia Jakobsson
UT 65. Första matchen på ett halvår. Skapade mycket men var inte lyckosam i de sista avgörande lägena.