Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
13v

SPELARBETYG: Sveriges försvarslås väldigt bra mot Ryssland

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan.

KALININGRAD. Sverige spelade 0-0 mot Ryssland.
Två spelare var väldigt bra.
Här är Fotbollskanalens spelarbetyg.

5 - Världsklass
4 - Väldigt bra
3 - Bra
2 - Godkänd
1 - Underkänd

Ingen.

Andreas Granqvist
Saknades mot Turkiet och var nu tillbaka och visade hur viktig han är för försvarsspelet. En ledare och pådrivare som alltid ger allt. Täckte och blockade. Gav Dziuba en rejäl kamp och gick segrande ur de flesta duellerna. Hade en bra nick till Lustig som dock sköt över.

Victor Nilsson Lindelöf
Bra beslut. Lugn, klok och vårdade bollen bra. Blev undanflyttad av jätten Dziuba någon gång så att det blev lurigt. Annars bra koll.

Mikael Lustig
Bra defensivt, inte lika bra offensivt. Hade ett bra skottläge i första halvlek efter hörna men sköt över.

Ludwig Augustinsson
Kom upp mer offensivt när Forsberg ofta drog sig in centralt. Gick bort sig en gång i defensiven och blev överspelad så att Ryssland fick ett farligt läge. Annars bra koll i defensiven. 

Robin Olsen
Hade knappt något att göra men så fick Ryssland en bra chans i slutet och då svarade Olsen för en jätteräddning. Bra med fötterna och vågade hitta smarta passningar i stället för att bara skicka upp bollen.

Emil Forsberg
Fick en friare roll än tidigare och kom in mer centralt. Blev mer involverad och var bra i perioder. Bättre än tidigare men de riktiga hoten saknades fortfarande.

Viktor Claesson
Har levererat många fina insatser i de senaste landskamperna, men var inte lika lyckad mot Ryssland. Kämpade och slet och var nyttig i defensiven, men kom inte loss offensivt.

Gustav Svensson
Hade det tufft på det centrala mittfältet. Hamnade ofta långt ner och slarvade en del i passningsspelet. Men hade ändå en bra vilja hela tiden och spelade upp sig.

Sebastian Larsson
Hade det tufft på det centrala mittfältet och hamnade långt ner. Inte lika vass i passningsspelet som tidigare och slog bort en del när han kunde lugnat ner spelet.

Marcus Berg
UT 83. Ingen rolig match för Berg när det mest blev försvarsspel. Fick ett läge i första halvlek där han felvänd vände om och sköt, men med ett svagt avslut. Bra jobb i defensiven.

Isaac Kiese Thelin
UT 71. Inte lika lyckad i duellspelet som mot Turkiet och hade inte så bra utdelning. Fick lägga stor vikt vid försvarsspelet och kämpade och tog kampen. 

Ingen.

Spelade för kort tid för att betygsättas: John Guidetti (IN 71), Sebastian Andersson (IN 83).

Publicerad 2018-10-11 kl 23:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons