TAMMERFORS. Sverige krossade Finland med 5-0 i VM-kvalet.
Här är Fotbollskanalens spelarbetyg efter matchen.

-

Filippa Angeldahl
UT 72. Bäst av svenskorna. Visade stor närvaro och var suverän i passningsspelet. Mittfältaren kom till några skottlägen men hade ingen lycka i avslutsmomenten.

Fridolina Rolfö
Aktionerna osade klass, särskilt genombrottet i början av andra halvleken. Fick göra det sista målet på tilläggstid.

Jennifer Falk
Gick före Zecira Musovic och Emma Holmberg som Hedvig Lindahl-ersättare, och stod för en viktig räddning vid ställningen 1-0. Tog chansen och visade auktoritet i sin 14:e A-landskamp.

Stina Blackstenius
UT 59. Kylig när läget dök upp i första halvlek. Stångades bra mot det finska försvaret och hade några bra djupledslöpningar.

Rebecka Blomqvist
IN 59.
Väldigt aktiv i sitt inhopp och stod för ett fräckt mål.

Kosovare Asllani
UT 59. Kvicktänkt framspelning till Blackstenius mål. Kom dock inte loss riktigt i matchen, svag trea.

Lina Hurtig
UT 59. Utöver målet var vänsteryttern osynlig. Men klassavslutet höjer betyget till en trea.

Linda Sembrandt
Stabil i mittförsvaret och insatsen kröntes med ett starkt nickmål på en hörna i den 63:e minuten.

Olivia Schough
UT 79. Aktiv på sin högerkant i hennes hundrade A-landskamp och levererade flera bra inspel. Yttern lämnade matchen poänglös dock.

Nathalie Björn

Bra i passningsspelet och stängde igen på sin högerkant.

Elin Rubensson
Spelade på Caroline Seger-positionen på defensivt mittfält. Inledde inte övertygande i första halvlek men gjorde en bättre prestation efter pausen.

Magdalena Eriksson
Felpassningen i första halvlek kunde gått illa. Stabilare insats i andra halvlek.