POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
1v

Spelarnas stöttning till Granqvist – Lindelöf: "Granen var vår bästa spelare"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Andreas Granqvist blev syndabock vid 0-1.
Efter matchen stöttades han av sina lagkamrater.
- Granen var vår bästa spelare, säger Victor Nilsson Lindelöf.

Precis innan halvtid skulle Andreas Granqvist slå en passning till Victor Nilsson Lindelöf. Men Norge bröt, kontrade och satte 1-0. Tungt för Sverige. Tungt för Granqvist.

Men efter matchen fick "Granen" stöttning av sina lagkompisar.

- Det var olyckligt. Men vi gör det tillsammans. Klart att det är tungt för honom, men han har varit med länge, säger Mikael Lustig.

- Nu var det en felpass som ställde till det. Men annars gjorde han en bra match, riktigt bra i första halvlek och vinner också många dueller i andra halvlek. Alla vet vilken spelare Granen han har varit och han är. Debatten om att han skulle ut är helt skev. Men samtidigt är det så som fotbollen funkar. 

Victor Nilsson Lindelöf till den samlade presskåren:

- Jag tycker att Granen var vår bästa spelare. Det finns inte så mycket att säga. Som jag sa så tycker jag att Granen var vår bästa spelare, säger han.

Sebastian Larsson kom ut till media tillsammans med Granqvist och när frågor om 0-1-målet kom så bröt "Seb" in och tyckte att media kunde fråga om annat också.

Efter en stund förklarade sig Sebastian Larsson och sa att han ville stötta Granqvist.

- Jag har inte läst så jättemycket, även om jag såklart förstått att…. Men jag vet inte. Jag tycker att det blir en ganska skev debatt när man pratar om att han ska vara med i truppen, vilket jag tror debatten har handlat lite om. Då blir jag lite såhär: "Okej? Kan folk fotboll överhuvudtaget?". Sedan är det alltid en kamp om startplatser och det är likadant för mig, för ”Granen” och alla i laget. Det är inte så ofta jag säger vad jag tycker, men med den debatten blir jag såhär: "Hallå? Dagisnivå".

- Som med alla så försökte man liksom "glöm det, kör vidare". Sedan är han en av dem mer rutinerade och starka personerna i gruppen så jag var inte orolig över honom där och då. Men oavsett vem som hade gjort det så vill man bara stötta, glömma det och gå vidare.

Publicerad 2019-09-09 kl 09:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå