Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Stoor öppnar för Stahre: "Kan absolut tänka mig Grekland"

Ingen speltid i Fulham. Nu öppnar en frustrerad Fredrik Stoor för Stahres Panionios.
– Jag kan absolut tänka mig Grekland, säger han till fotbollskanalen.se.

Fredrik Stoor vill lämna Fulham och destinationen kan bli Grekland. Fredrik Stoors agent, Per Jonsson, företräder också Mikael Stahre – som ju blev klar för Panionios i veckan.

– Jag vet ju att det finns ett intresse i Grekland, där jag precis varit med Micke Stahre, men det är inte så att vi börjat prata med Panionios, säger Jonsson till fotbollskanalen.se.

När Sverige spelade mot Grekland i EM 2008, var det Stoor som hade hand om högerbacksplatsen. De grekiska klubbarna har därför lite extra bra koll på Stoor, menar Jonsson.

Stoor själv säger att han inte hört något från några klubbar, och att prioritet nummer ett är att försöka hitta en ny klubb. En flytt ner till Medelhavet lockar dock.

– Jag kan absolut tänka mig Grekland. Måste första lösa det här, sedan får vi se vilka klubbar som visar intresse.

Det har varit en tung säsong för Stoor i Fulham. Det har minst sagt varit sparsamt med speltid för högerbacken, som gjorde sin säsongsdebut när han fick fem minuter mot Everton senast.

– Det har inte varit någon rolig säsong. Jag tycker inte att jag har fått de chanser jag förtjänar, kan jag säga utan att kliva någon på tårna. Jag är frustrerad och besviken.

Tidigare under säsongen var han utlånad till Derby, där han fick spela och var helt ordinarie.

– Men det är ändå i Championship och de presterade inte så bra, och det är väl kanske inte där man vill vara.

I takt med att speltiden har minskat i Fulham, har Stoor också blivit av med sin landslagsplats, och var varken med på januariturnén eller i truppen mot Wales senast.

– Det är klart att jag vill tillbaka till landslagsfotbollen. Det har varit väldigt frustrerande, att inte vara aktuell för att man inte spelar, och att sedan inte få några chanser att visa att man trots allt är en bra spelare.

Så vad händer nu då?
– Det ligger hos Fulham – de måste kläcka ur sig vad fan de vill göra. Jag har trots allt två år kvar här. De måste hitta en lösning och bollen ligger hos dem – de måste göra något.

Fulham gick ju vidare till Europa League-final i veckan. Trots att han inte fått spela själv och är lite besviken på klubben, tycker ändå Stoor att det var mycket roligt.

– Det är klart det är. Jag är glad för klubben och för spelarna. Men det är svårt att glädjas när man inte känner sig delaktig.

Publicerad 2010-05-01 kl 14:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons