Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Sundhage bjöd in Zlatan till damlandslaget - tillsammans med cykeln

Pia Sundhage träffade Zlatan Ibrahimovic på Fifas gala. Då bjöd hon in honom till damlandslaget, berättar hennes systerson som var med.
– Men Zlatan har ju inte koll på sitt schema, det är långt fram i tiden, säger Stefan Örn till fotbollskanalen.se.

Pia Sundhage valde att ta med sig sina systersönerer Stefan, Morgan och Tomas Örn till Fifas gala. Utöver en fantastisk resa där bröderna fick chans att träffa ungdomshjältar som Michel Platini och flera av dagens stora stjärnor fick de även möta svensk fotbolls största namn i dag.

Pia Sundhage och Zlatan Ibrahimovic stannade upp och prattade en stund tillsammans med systersonen Stefan Örn, som avslöjar lite om meningsutbytet i en intervju med Borås Tidning.

– Hon är ju skön Pia. Damlandslaget möter Frankrike i Paris den 8 februari. Pia var på Zlatan om att han skulle komma dit och snacka lite. Och att han skulle ta med sig cykeln...

Sundhages kommentar anspelar på Svenska Fotbollförbundets beslut att belöna Anders Svensson med en leasingbil för hans många landskamper medan Therese Sjögran, med fler matcher på sitt CV, inte fick någon. Zlatan Ibrahimovic sa sedan i en intervju med Expressen att Sjögran istället kunde få en cykel med hans autograf på.

Stefan Örn bekräftar även Pias inbjudan för fotbollskanalen.se, men Zlatan kunde inte ge något definitivt besked.

– Zlatan har ju inte koll på sitt schema, det är för långt fram i tiden. Men han skrattade mest hela samtalet. Det var trevligt, även om det mest blev artigheter, säger Örn till fotbollskanalen.se.

Vad var det för andra saker ni snackade om?

– De snackade ett tag, men vad de snackade om vill jag inte gå in på. Det får Pia beskriva själv, säger Örn.

Publicerad 2014-01-15 kl 19:40
Annons
Annons
Annons