Sverige

Seger mot Schweiz. Och seger mot Kubas U20-lag med 3-1.

Men U21-landslagets förbundskapten Håkan Ericsson var inte alls nöjd med prestationen i träningsmatchen i spanska Marbella.

-Nej, det var inte mycket som stämde i vårt spel, säger han och rabblar upp en lång lista över detaljer som måste bli bättre.

-Vi hade för lite boll på deras planhalva, för korta anfall, hittade inte den ytan framför deras backlinje som vi pratade om innan och i andra halvlek hade vi ett slöt försvarsspel.

I stället var det två mål under fotbollsmatchens första 23 minuter från Alexander Milosevic och Dardan Rexhepi som gav Sverige kontroll på matchen. Fem minuter från full tid gjorde sedan Nicklas Bärkroth 3-0 innan Kuba reducerade till 1-3 i slutet av matchen.

-Vi jublar inte direkt över prestationen men är ändå nöjda med vinsten, säger Håkan Ericsson.

Publicerad 2013-06-11 kl 22:51