Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Svenska smällen - Hurtig på läktaren

Sverige (dam)

GÖTEBORG. Här är Sveriges bakslag inför gruppfinalen mot Island.
Lina Hurtig är skadad och missar matchen.
- Det saknas någon dag för att hon ska nå sin maxprestation och vara tillgänglig för matchspel, säger läkaren Houman Ebrahimi.

9:11
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se målen i Sporten i spelaren ovan.

Lina Hurtig utgick med ett lindat lår i en första halvleken mot Lettland, men direkt efter slutsignalen lämnade läkaren Houman Ebrahimi ett positivt besked och det gjorde även förbundskapten Peter Gerhardsson dagen efter matchen.

- Hon undersöktes på förmiddagen och det var positivt. Så det finns goda förhoppningar till tisdagen. Dagens besked var positivt för både mig och Lina. Det är skönt att jag i nuläget inte behöver leta efter en annan plan utan nu finns det stora förhoppningar om att hon kan delta, sa Gerhardsson då.

Men nu står det ändå klart att Hurtig inte kan spela utan att hon missar gruppfinalen mot Island. Extra tungt för Sverige då även Fridolina Rolfö, som har samma position, är skadad.

ANNONS

- Det saknas någon dag för att hon ska nå sin maxprestation och vara tillgänglig för matchspel, säger läkaren Houman Ebrahimi.

In i startelvan går Olivia Schough. Hon startade även mot Lettland och stod för en bra insats.

Publicerad 2020-10-27 kl 17:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto