Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Svenska spelarna ska gå hårt åt Ronaldo: "Kan skicka på honom lite extra"

Nästa

Avbryt
Försök igen

De svenska spelarna är irriterade på Cristiano Ronaldo.
I returen ska de gå hårt åt honom.
- Vi har en engelsk domare så vi kan nog skicka på lite extra, säger Sebastian Larsson.

Cristiano Ronaldo avgjorde den första playoffmatchen mot Sverige. Dessutom gick han in tufft mot Andreas Isaksson och måttade en skallning mot Mikael Lustig. Efter slutsignalen var flera svenska spelare irriterade på den portugisiske superstjärnan och i returen på Friends ska de gå hårt åt honom.

- Jag vet inte om det är så mycket att diskutera nu men jag tror alla vet vad vissa spelare håller på med och vad vissa spelare gillar, men i morgon är vi här på hemmaplan och vi har en engelsk domare så i morgon kan vi nog skicka på lite extra, det tror jag, säger Sebastian Larsson.

Varför kan du skicka på mer med Howard Webb som domare?

- Det tror jag är naturligt. En naturlig domare som är van vid att döma där det smäller lite mer och det är en fantastisk domare också som har dömt stora matcher också så jag tror inte att han är den som faller så lätt för sådana trick.

Sveriges högerkant med Sebastian Larsson och Mikael Lustig gjorde en bra match i Lissabon men då fick duon prioritera defensiven. I returen ska det bli annorlunda.

- Jag tror att det är naturligt att det kommer bli en annan matchbild. Vi är på hemmaplan och jag tror inte att de kommer vara så extremt offensiva med ytterbackar och liknande. Nu är det vi som har 50 000 i ryggen. Vi måste ha mer anfallsspel.


Publicerad 2013-11-18 kl 12:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons