Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Svenska stjärnorna hyllar publiken: "Har aldrig varit så här bra"

Foto: Landslaget

De svenska spelarna hyllade publiken

Sverige är klart för playoff.
Då hyllar spelarna publiken.
- De bar fram oss till det här, säger Anders Svensson.

Sverige stod för en imponerande vändning på Friends Arena när Österrike besegrades med 2-1. Efter slutsignalen hyllade spelarna publiken och menade att det var deras förtjänst att man är klart för playoff.

- Andra halvlek får publiken energi när vi visar hjärta. Då lyfts publiken och så gör vi en snabb kvittering och sedan bär de fram oss i hela andra halvlek. Det ger jävligt mycket energi och man börjar vinna dueller och hör att det blir vrål. Det ger oss mycket energi och man kan säga att de bar fram oss till det här i dag, säger Anders Svensson.

Fem eller sex plus?

Kan man ge mer? Sex i alla fall.

Anders Svensson var långtifrån ensam om att hylla publiken. Johan Elmander var också imponerad.

- Fantastiskt det är så det ska vara. Underbart att komma ut på arenan när de är med från början. Förstår att de inte var helt nöjda i halvlek, att de buar lite. Det kan jag köpa lite. Men när vi gör 1-1 är de fantastiska. De är med oss hela vägen. Sjunger och stöttar. Hoppas att detta var startskottet för många bra matcher. De betyder mycket för oss. Tycker att vi fick med oss dem, säger han och får medhåll av Mikael Antonsson:

- Jo, precis jag tycker i början av matchen vid nationalsången att man inte hör någonting. Ståpäls överallt, det var hur grymt som helst. Men sedan i andra när vi gör 1-1 så. Det är precis som man spelar hemma i Italien när man inte hör vad kompisen bredvid säger. Det är sådan stämning man vill ha i Sverige också.

Alexander Kacaniklic:

- I dag var de grymma. Även innan matchen. De var grymma.

Mikael Lustig:

- Nationalsången var lysande. Rysningar. Såklart att de var med och hjälpte oss. Det behövs. Man vet själv när man är på bortaplan. Tuffare mot en galen publik.

Sebastian Larsson:

- Visade innan att de stod bakom oss. Vid kvitteringen försöker de bära fram oss. Fantastisk känsla när 50 000 lyfter taket.

Andreas Isaksson:

- Det var bra, väldigt bra. Så bra har det aldrig varit. Det var skönt att ha det stödet. Vi orkar pressa och trycker på.

Zlatan Ibrahimovic:

- Det går inte att beskriva den känslan när jag gör mitt mål.

Publicerad 2013-10-12 kl 07:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons