Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Svenska stjärnorna hyllar Ronaldo: "Han var bättre än Zlatan"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Cristiano Ronaldo sänkte Sverige.
Då hyllades superstjärnan.
– Det är världsklass, säger Johan Elmander.

Cristiano Ronaldo gick segrande up kampen mot Zlatan Ibrahimovic. Den portugisiske superstjärnan gjorde fyra mål på två matcher och skickade sitt lag till VM. Efter slutsignalen i Lissabon var de svenska spelarna irriterade på Ronaldo – men efter matchen på Friends Arena hyllades han.

– Ronaldo är grym när han får sina chanser, säger Johan Elmander.

Hur ser du på att han gör fyra mål på två matcher?

– Det är världsklass. Man tror att han inte har någon vinkel så sätter han in den på enda sättet han kan sätta den. Man tycker att ”Isak” är ute och täcker bra. Likadant vid tredje målet, man tycker att ”Isak” är med bra men då drar han upp den i nättaket. Han är bra.

– I dag var Ronaldo lite bättre än Zlatan och avgjorde, men jag tycker Zlatan gör en fantastisk match och krigade och gör målen också, men i dag var det en som var lite bättre.

Anders Svensson:

– Vad ska man säga, han är en fantastiskt bra avslutare och gör det väldigt bra på alla tre målen. Det är en fantastisk spelare. Otroliga avslut alla tre, han gör det riktigt bra. Tajmar sina löpningar extremt skickligt. Det är bara att lyfta på hatten och bli imponerad.

Mikael Lustig gjorde det bra mot Ronaldo som gjorde mål efter att han skiftat kant. Den svenske högerbacken är imponerad över portugisen.

– När han väl får lägena så är avsluten världsklass. Det är bara att lyfta på hatten. Det känns som att vi har bra koll på honom men så står han där och har gjort fyra mål. Hans avslut med vänster och tredje målet, det är… ja, som back är det klart att man känner att man kunde gjort det bättre men han visar klass i dag.

Rasmus Elm:

– Han är en av världens bästa och det visade han.

Andreas Isaksson släppte in fyra mål mot Portugal – Ronaldo gjorde alla.

– Han är en fantastiskt duktig spelare.  Vi chansar lite på slutet mot honom och då blir det att han får väldigt fria lägen. Sådana missar han ju inte, tyvärr.  Fantastiska avslut allihop.
 
Mikael Antonsson:

- En duktig spelare. Han har väl alla deras chanser och mål. Det var det vi skulle hålla honom borta ifrån. Men det gick inte.

Publicerad 2013-11-20 kl 06:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons