Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SVERIGE

Sverige: "Vi gör en väldigt bra match"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

ANTALYA. Sverige förlorade mot Turkiet med 1-2.
Men var ändå ganska nöjda.
- Vi gör en väldigt bra match, säger Kim Källström.

EM närmar sig och Sverige har inte många matcher att spela in ett lag. Mot Turkiet testade Erik Hamrén några spelare och trots att det blev förlust med 1-2 var många nöjda.

- Första målet är lite tråkigt. Vi vinner boll och är på väg upp. Deras andra mål är en fantastisk frispark. Ibland får man lyfta på hatten och säga att någon gjorde det bra. Men i det stora hela tycker jag att vi gör en väldigt bra match, säger Kim Källström.

- Vi försvarar oss väl, vi försöker hålla i bollen när vi kan. Vi skapar en hel del chanser. Vi skapar nästan fler chanser än vad Turkiet gör. Vi hade nog varit värda ett oavgjort resultat. Tråkigt på resultatet men matchen är bra.

Din insats?
- Kändes väldigt bra. Jag är i gott slag och känner gott självförtroende och har en god fysik och känner förtroende från Erik. Det rullar på väldigt bra och jag kom med bra i spelet. Det bådar gott inför EM.

John Guidetti var nära att göra ett drömmål i den första halvleken och han håller med Källström i att Sverige gjorde en bra match:

- 2-1 borta mot Turkiet är inte fy skam. Vi skapade mycket. Turkiet satte sina chanser och jag vet inte hur många räddningar Robin gör. Vi gör det bra. Det är inte lätt när 35 000 turkar kokar på läktaren. Det är inte en lätt fotbollsmatch att spela, säger han.

Se ett sammandrag från matchen i spelaren ovan.

Publicerad 2016-03-25 kl 08:47

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER