Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Sveriges smäll - Lustig skadad: "Känns inget vidare om jag ska vara ärlig"

Mikael Lustig njuter av Sveriges seger – men det finns en del smolk i glädjebägaren- Högerbacken riskerar att missa kvalavslutningen mot Tyskland.

- Känns inget vidare just nu, säger han.

Det var i andra halvlek som Celticförsvararen vinkade på byte efter att ha vridit till benet rejält i gräset. Efter Sveriges 2-1-vinst mot Österrike är han mycket nöjd över Sveriges spel, men konstaterar att läget är värre för egen del.

- Just nu känns det inget vidare om jag ska vara ärlig. Vi får väl se imorgon hur det blir, säger Lustig till fotbollskanalen.se.

Vad var det som hände?

- Höften låste sig rejält, känns det som. Men vi får avvakta tills vi vet mer.

Vid sidan av 27-åringen har Erik Hamrén även Adam Johansson, IFK Göteborg, att tillgå i truppen. Men det var inte han som byttes in vid skadan, utan Jimmy Durmaz. Istället valde förbundskaptenen att sätta ned den ovillige högerbacken Sebastian Larsson från dennes mittfältsposition.

- Om jag blev förvånad? Både ja och nej. Jag såg att Lustig hade problem och skulle byta. När jag kollade mot bänken trodde jag att Adam skulle komma in, för jag kände ju i den perioden att jag hade kommit in bra i matchen och var delaktig. Men det är ingenting att gnälla över. Det är bara att flytta ned och göra det jobbet man kan, säger Larsson.

Hur fungerade det?

- I ärlighetens namn känner jag mig ganska osäker och vågade inte kliva på så mycket. Det var väldigt länge sedan jag spelade högerback, men det spelar ingen roll nu. Allt gick bra.

Publicerad 2013-10-12 kl 00:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons