POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

SvFF-basen förtegen kring möte med Zlatan: "Stannar mellan oss"

I podcasten "Lundh" berättade SvFF-basen Karl-Erik Nilsson att han skulle ta en diskussion med Zlatan om stjärnans relation med damlandslaget. Nu duckar han frågor om samtalet.
– Vad vi pratar om stannar mellan oss, säger Nilsson till Fotbollskanalen.

Karl-Erik Nilsson pratade i podcasten "Lundh" för några veckor sedan om konflikten mellan Zlatan om damlandslaget. Han menade att han inte pratat med stjärnanfallaren på länge, men skulle ta upp ämnet med honom på nästa landslagssamling

- Jag har inte träffat Zlatan på ganska länge, det är ganska länge sedan vi hade en landslagssamling, nu har vi en samling efter årsmötet i samband med Moldavien och Iran-matchen.

Kan du prata med Zlatan om det?
- Jag kan prata med Zlatan om de mesta frågorna, så vi kan säkert belysa den här. Det viktigaste är att det är god harmoni och att svensk fotboll upplevs som enad så att det här inte går ut över de sportsliga resultaten. Om sådan här äter energi så äter det energi hos både herr- och damlandslaget och det är inget bra, det måste vi försöka reda upp.

Nu när landslagssamlingen ligger bakom oss är däremot förbundsbasen förtegen kring samtalet med den svenska stjärnan. Karl-Erik Nilsson vill varken bekräfta eller förneka att han fört samtal med Zlatan kring den infekterade frågan. Istället menar han att under landslagssamlingar förs samtal med alla spelare, men där innehållet är mellan honom och spelarna.

– När det är landslagssamlingar med både herr- och damlandslaget så pratar jag med nästan alla spelare på ett eller annat sätt om olika saker. Vi pratar fotboll och om livet. Men dessa samtal på samlingarna är mellan spelarna och mig, så om dessa samtal skulle jag inte berätta eller beskriva i alla fall.

Men du kan inte säga om du har pratat med Zlatan som du i ”Lundhs podcast” sa att du skulle?

– Nej, det handlar om förtroende. Det som vi pratar om på landslagssamlingen det tycker jag ska vara mellan oss. Jag pratar med alla spelare som är tillgängliga för samtal. Men innehållet vad vi pratar om det är mellan oss.

Lyssna på podcasten där Karl-Erik Nilsson pratar om konflikten mellan Zlatan och damlandslaget i spelaren ovanför.

Publicerad 2015-04-14 kl 16:39
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå