Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SVERIGE

SvFF:s blunder - är det här OS-truppen?

Foto: SCANPIX

Truppen till OS ska presenteras i morgon.
Men Svenska fotbollförbundet släppte under eftermiddagen vad som kan ha varit den slutgiltiga truppen - för att sedan plocka bort den från sin hemsida.
- Antingen har det blivit något misstag eller så är det någon annan upplaga som kommit ut, säger förbundskaptenen Håkan Ericson till Fotbollskanalen.

Först i morgon, fredag, ska Håkan Ericson hålla presskonferens där han presenterar den trupp som ska representera Sverige i OS i Rio.

Men redan i eftermiddags kom, vad som såg ut att vara, den fullständiga 22-mannatruppen ut på Svenska fotbollförbundets hemsida för att sedan plockas bort.

- Jag ser inget på vår hemsida så jag kan inte kommentera det. Det finns en trupp som ska presenteras i morgon. Det är det enda jag kan säga, säger Ericson till Fotbollskanalen.

- Antingen har det blivit något misstag eller så är det någon annan upplaga som kommit ut.

Om jag drar den för dig så kan du ju berätta om det är den truppen du tagit ut?
- Det kommer jag givetvis inte att göra. Vi har en presskonferens i morgon. Är inte så intresserad av att kommentera det här. Jag vet inte vad som förekommit.

På listan finns tre överåriga spelare i form av Alexander Milosevic, Astrit Ajdarevic och Abbe Khalili.

Med i truppen finns också spelare som Gais Jesper Johansson, som inte fanns med i den ursprungliga bruttotruppen. I så fall skulle Johansson bli ersättare för Jacob Rinne, en spelare Sverige fick dispens att ersätta med en spelare utanför bruttotruppen.

Truppen som SvFF släppte i sin helhet:
Målvakter: Tim Erlandsson, Jesper Johansson, Andreas Linde.
Försvarare: Pa Konate, Alexander Leksell, Adam Lundqvist, Alexander Milosevic, Joakim Nilsson, Noah Sonko Sundberg, Sebastian Starke Hedlund, Ali Suljic.
Mittfältare: Jacub Une Larsson, Astrit Ajdarevic, Alexander Fransson, Abdulrahman Khalili, Adnan Maric, Robin Quaison, Ken Sema, Simon Tibbling.
Anfallare: Mikael Ishak, Jordan Larsson, Muamer Tankovic.

Publicerad 2016-07-14 kl 18:58
SVERIGE

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER