POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
2v

Syrianska tvångsdegraderades – överklagan är nu inlämnad

Foto: Bildbyrån.

Svenska Fotbollförbundets disciplinnämnd beslutade att degradera Syrianska till division 2.
Nu har klubben överklagat beslutet.
"Om inte förr så räknar vi med att fatta beslut på nästa möte som är den 27 februari", skriver RIN:s vice ordförande, Bo Bengtsson, i ett sms till Fotbollskanalen.

För två veckor sedan meddelade Svenska Fotbollförbundet att Syrianska flyttas ner till division 2 och att man dessutom förbjuds att registrera nya spelare. Klubben, som i fjol åkte ur superettan, har skulder på över två prisbasbelopp till SvFF, vilket enligt förbundets tävlingsregler gör det möjligt att degradera en klubb en division i seriesystemet.

- Vi hade två tävlingsärenden som vi hade begärt anstånd med att yttra oss. Tydligen har de tagit bara den ena ärendet. Men de har väl gått vidare och vi har missat det. Det blev lite fel i kommunikationen, men vi ska naturligtvis överklaga det, sa Syrianskas ordförande Iso Gursac till Fotbollskanalen tidigare i år.

Syrianska hade fram till i dag, torsdag den 6 februari, på sig att överklaga SvFF:s beslut, vilket klubben nu också har gjort.

"Syrianska har överklagat. Om inte förr så räknar vi med att fatta ett beslut på nästa möte som är den 27 februari", skriver RIN:s vice ordförande, Bo Bengtsson, i ett sms till Fotbollskanalen.

Publicerad 2020-02-06 kl 10:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå