Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Tankovic: "Det känns som de förnedrar mig"

Foto: Scanpix

Han blev inte uttagen i vare sig A eller U21-landslaget. AZ Alkmaars Muamer Tankovic togs istället ut i det yngre U21-landslaget.
- Det känns som att de förnedrar mig, säger Tankovic till SportExpressen.

I dag presenterade Erik Hamrén och Håkan Ericsson sina landslagstrupper. Två trupper där Muamer Tankovic inte fanns med, han fick istället plats i det yngre U21-landslaget under nye Jens Gustafsson och det har fått honom att rasa.

- Jag är riktigt besviken på ledarna och på Håkan Ericson. Att jag inte är med i A-landslaget kan jag köpa, men att jag inte ens kommer med i det riktiga U21-landslaget köper jag inte alls. Jag pratade med Håkan för några dagar sedan och han sa att jag inte fanns i hans planer för ett eventuellt EM-slutspel. Sedan fick jag besked i dag att jag kom med i det andra U21-landslaget, säger Tankovic till Sport-Expressen.

Sveriges yngre U21-landslag möter Ryssland (27 mars) och Norge (31 mars). Då kommer Tankovic inte att finnas med på planen.

- Personligen tycker jag att jag är för bra för att spela i det unga U21 och jag har meddelat Håkan att jag tackat nej. Jag tycker att han gör bort sig som inte tar med mig i riktiga U21-landslaget.

Publicerad 2015-03-20 kl 19:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons