POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

Tankovic om sin obscena Instagrambild: "Allbäck ringde och tog ett snack med mig"

Foto: TT / Instagram

På Instagram publicerade Muamer Tankovic en bild på Niclas Eliasson med en inritad penis i AIK-spelarens mun.
Skämtet blev inte lyckat.
 Marcus Allbäck ringde och hade ett snack med mig, säger han till Expressen.

Muamer Tankovic, 19, fick många positiva rubriker efter landslagsdebuten mot Turkiet, men några dagar senare hamnade han i blåsväder. På Instagram publicerade han en bild på AIK:s Niclas Eliasson, där en penis var inritad i Eliassons öppnade mun. 

På bilden är Eliasson iklädd landslagets kläder.
Tankovic postade bilden öppet på Instagram till sin förra lagkamrat i P95-landslaget som svarade med smileys. Nu berättar Tankovic att skämtet inte landade så bra.

- Visst jag förstår att det är fel av mig att lägga upp en sådan bild. Det var lite dumt. Men grejen är den att bilden är tagen för längesedan och en dag satt jag och kollade igenom mina bilder på telefonen. När den där bilden kom upp började jag skratta för jag och mina kompisar hade så kul den där dagen när den är tagen. Jag taggade alla mina kompisar och lade ut den, säger han till Expressen.

- Jag borde inte ha lagt ut den offentligt. Samtidigt så brydde sig ingen om vad jag gjorde innan jag var med i landslaget och innan jag spelade i Premier League. Då hade jag kunnat lägga ut nakenbilder och ingen hade brytt sig. Men nu brydde sig plötsligt hela världen om den där bilden. Marcus Allbäck ringde och hade ett snack med mig dagen efter. Vi tog ett snack om att vara förebild och så vidare. De var inte så arga på mig.

I samma intervju med Expressen berättar Muamer Tankovic om sin situation i Fulham – han har inte fått spela i en enda minut med Felix Magath som tränare. Svensken tycker det är synd att Rene Meulensteen fick sluta och kontakten med Magath är inte den bästa.

- Inte alls samma kontakt som jag hade med Rene Meulensteen och Martin Jol, de hade jag riktigt bra kontakt med. Men jag tror ingen har bra kontakt med Magath.

Publicerad 2014-04-05 kl 09:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå