Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

"The Mauler" utmanar Zlatan: "Så länge det sker i buren är jag på"

En MMA-fajt mellan "The Mauler" och Zlatan Ibrahimovic? Ingen omöjlighet enligt den förstnämnde.
"Så länge det sker i buren och inte på fotbollsplanen, räkna med mig", skriver Alexander Gustafsson på Facebook.

Zlatan Ibrahimovic hör ju som bekant till världseliten i fotboll, men med sin bakgrund inom kampsporten och då särskilt taekwondon hävdar han själv att han lika gärna hade kunnat skapa sig en framtid i den sortens idrott. Det framgår av en intervju som landslagskaptenen gjort med amerikanska mediet Bleacher Report i dagarna.

– När jag var liten ville min pappa att jag skulle bli advokat, men jag har svårt att se mig själv i det yrket. Däremot är jag ett stort UFC-fan, så om jag inte hade spelat fotboll hade jag nog sysslat med UFC. Jag tror att jag hade blivit en riktigt bra fajter, säger Ibrahimovic bland annat till tidningen.

Ett citat som tycks ha fått UFC:s officiella twitter-konto att tända på alla cylindrar.

"Hade vi kunnat få se Zlatan Ibrahimovic och Alexander Gustafsson i UFC-oktagonen tillsammans? Mind = Blown!", skrev UFC när uttalandet blev känt.

Och "The Mauler" själv, som har en dokumenterat vänskaplig relation till Zlatan Ibrahimovic, är inte sen att haka på. Via sin facebook-sida skickar Gustafsson en passning till sin landsman och hintar skämtsamt om att en duell kan bli aktuell framöver.

"Så länge det sker i buren och inte på fotbollsplanen så är jag på. Tack Zlatan Ibrahimovic för att du gillar vår sport", skriver han.

Publicerad 2015-08-15 kl 22:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons