POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Tinnerholm om MFF-succén i Blågult: "Kan locka spelare till klubben"

Foto: Scanpix

Anton Tinnerholm.

Anton Tinnerholm är en av sju spelare i landslaget som har rötterna i MFF:s senaste mästarlag.
En morot för andra spelare?
- Ett kvitto på att vi i Malmö gör det bra, säger han till Fotbollskanalen.

Under tisdagen blev Filip Helander blixtinkallad till landslaget och därmed består truppen av sju spelare som varit del av Malmö FF:s framgångar 2014. Anton Tinnerholm är en av dem:

- Det är ett kvitto på att vi i Malmö gör det bra. Dels att man får i väg spelare och att även vi som spelar kvar är aktuella för landslaget. Det tyder på att vi är på en bra nivå. Det är en inspirationskälla och tror att det kan locka många spelare till klubben, säger högerbacken Anton Tinnerholm.

Någon mer som skulle varit med här?
- Ja, Mackan (Rosenberg) skulle varit given om han inte tackat nej. Norrmännen är i väg på sitt landslag, vet inte hur många som är kvar på träningen.

Hur ser du på Åge Hareides kritik mot att A-landslaget spelar träningsmatch och U21-landslagen, både äldre och yngre, träningsspelar och att det drabbar klubbarna?
- Personligen är det kul att vara med i landslaget och det tror jag ger något i form av inspiration och erfarenhet, men kortsiktigt är det inte bra att vi inte får ett genrep efter Mjällby, men jag tror att det kan gynna spelarna och därmed klubben i längden, men han har en poäng.

Publicerad 2015-03-25 kl 09:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå