Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
1v

Toivonen om landslaget: "Känner jag att suget blir för stort får jag höra av mig"

Foto: Bildbyrån

Ola Toivonen slutade i landslaget efter VM.
Anfallaren stänger dock inte helt dörren för en comeback.
- Om suget blir för stort och att jag tycker att jag håller rätt kvalitet får jag höra av mig till Janne, säger Toivonen till GP.

I slutet på augusti lämnade Ola Toivonen franska Toulouse och gick till Australien och Melbourne Victory. Det blev därmed slutpunkten på en europeisk utlandskarriär för anfallaren som pågått sedan han lämnade Malmö FF för PSV i januari 2009.

- Det kändes som det bästa alternativet till slut. Jag tyckte att jag var klar med Europa. Och varför inte göra något riktigt kul när det inte är så långt kvar av karriären, säger Toivonen nu till GP om flytten.

I sin nya klubb har Toivonen fått en strålande start. 32-åringen har stått för sju mål på nio matcher, och stormtrivs i Melbourne.

- Här är fantastiskt, suveräna faciliteter. Bättre än i alla andra klubbar som jag har varit i, säger Toivonen.

Efter VM-framgången i somras så slutade Ola Toivonen i landslaget. Detta trots att flera ur det äldre gardet - Marcus Berg (32), Andreas Granqvist (33), Sebastian Larsson (33) och Mikael Lustig (32) valde att fortsätta. Några tankar på att återvända har inte kommit för Toivonen, men han stänger inte dörren till en comeback.

- Det där har jag inte ens tänkt på, jag har ju sagt att jag har slutat. Men om jag känner att suget blir för stort och att jag tycker att jag håller rätt kvalitet får jag höra av mig till Janne och säga att jag är tillgänglig.

Publicerad 2019-01-12 kl 16:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons