POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
10å

Träningsrapport: Zlatan stod över

RÅSUNDA. Fotbollskanalen.se rapporterar från Sveriges träning idag på nationalarenan, två dagar innan genrepet mot Ukrainia.

12.50 Spelarna samlas och skriker ut sitt vanliga "Yes!!!" Därmed är träningspasset avslutat men en del spelare stannar och trixar för skojs skull. Nu väntar annars presskonferens.

12.38 Spel mot två mål och åtta man i varje lag. Roland skriker ut reglerna: "två touch och ingen offside". Wiland, Ljungberg, Dorsin, Alexanderssibm Mellberg, Wilhelmsson, H Larsson, Elmander, Källström och Hansson är ena laget. Isaksson är den målvakt som vilar.

12.34 Johan Wiland ersätter Isaksson i målet. Han gör en kanonräddningn på Henrik Larssons nick. Tydlig central fyrkant i ena laget: Mellberg, Hansson, Svensson och Källström.

12.32 "Bra inlägg, Niclas" ekar ut på Råsunda efter att högerbacken hittat Wiilhelmsson i mitten. "Chippen" nick dock utanför.

12.30 Med två anfallare borta är Kennedy anfallare. Han kör ihop med Henrik Larsson. Det andra anfallsparet är en favorit i repris för alla Öisare: Allbäck och Elmander.

12.27 Kim Källström däckas efter en tuff duell mot Daniel Andersson, men Häcken-produkten reser sig efter att ha fått ligga ett tag. Han får hjälp.

12.25 Bara Isaksson drillas i spelövningen. Lennart Ljung matar bollar på Wiland och Shaaban i ena hörnet. Också en fingervisning om vad som väntar mot grekerna?

12.22 Intressant att se mittfältet i den här spelövningen: Svensson som defensiv med S Larsson till höger och Ljungberg till vänster. Kim Källström är också med. Ska noteras att Stoor och "Alex" bägge står till höger men det är "Alex" som kör först. På vänsterbacken är det bara Nilsson.

12.16 Förbundskapten Lagerbäck bryter övningen som Roland Andersson lett med sin som vanligt kraftfulla stämma. Dricka gäller för spelarna samtidigt som Lagerbäck informerar om nästa övning. Återigen körs det med 4-backslinje och det är den som ska trimmas. Nu ställer man upp med Alex, Mellberg, Hansson och Nilsson. Är det linjen mot grekerna?

12.08 Målvakterna turas om att stå. "Isak" gör några bra parader.

12.07 Micke Nilsson körs hårt till vänster - både när han är del av backlinjen och när han deltar i den hårda pressen mot backlijnen.

12.03 Byte av backlinje. Nu ställer man upp med Alexandersson, Granqvist, Hansson och Dorsin. Uppenbarligen är "Alex" aktuell som back och det är tydligt att vad Lagerbäck sa i går om att man ska sätta försvarsspelet verkligen gäller.

11.59 Återigen nöter man försvarsspel. Backlinje ett är Stoor, Mellberg, Majstorovic och Nilsson.

11.51 Körs lite skiften i lagen. Kennedy Bakircioglü är med och kör som vanligt. Han ersättar skadade Markus Rosenberg som ju vilar knät.

11.48 En del av uppvärmningen innebär spelliknade övning. Elmander, Källström, Majstorovic, Hansson, Svensson, Ljungberg, Larsson bildar ett lag.

11.36 Paul Balsom tar han om uppvärmingen av utespelarna. Rami Shaaban, Andreas Isaksson och Johan Wiland går till målvaktstränaren Lennart Ljung.

11.31 Solen steker Råsundas gräs när Lars Lagerbäck samlar spelarna och går igenom passet. Dock saknas Zlatan Ibrahimovic.

Publicerad 2008-05-30 kl 14:58
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå