Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Trots det hårda spelet så hyllar Hamrén Holland

AMSTERDAM. Bert van Marwijks Holland har fått mycket kritik för hårt spel.
Men inte av Erik Hamrén.
- Jag är imponerad av Hollands resultat och deras sätt att spela, säger han.

Efter sommarens VM-final fick Holland och landets förbundskapten Bert van Marwijk för att landslaget spelade för hårt, tufft och inte den vackra fotbollen.
Erik Hamrén hakar inte på kritiken:

- Holland har spelat en fantastisk fotboll, och jag tycker att de gör det fortfarande, det är VM-finalen som sitter på våra näthinnor. I VM-finalen blev överdrivet hårt och det sitter på folks näthinnor. Det var en match där det var för hårt och skulle ha varit ett par röda kort, men det var inte hela VM.

- Om du tittar annars på Holland så finns det likheter med tidigare landslag även om det är mer säkerhet nu. Fast det är fortfarande ett riktigt bra lag och de har bara förlorat en gång på några år. Jag är imponerad av Hollands resultat och deras sätt att spela.

Även den enda holländska journalisten frågade Hamrén flera gånger om han verkligen gillade Hollands nya stil, och om Hamrén inte gillade offensiv fotboll.

- Fotboll är inte bara offensivt spel, det är också försvar och att visa en vinnande mentalitet. Det är inte bara det offensiva spelet som är fotboll för mig även om det är vad folk i allmänhet tittar efter.

- Jag tycker att de (Holland) var riktigt bra under VM.

Publicerad 2010-10-07 kl 20:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons