Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Trots kryss mot VM-trean - Ullevipubliken buade ut Sverige

Sverige höll tätt mot Tyskland, det imponerade inte på Ullevipubliken som buade åt landslaget.

Efter den hårda EM-kvalsmällen mot Holland då ett kaxigt Sverige fick åka hem med svansen mellan benen och en 1-4-förlust i bagaget satsade förbundskapten Erik hamrén på att styra upp det defensiva spelet när man skulle möta VM-trean Tyskland i onsdagens träningslandskamp på Ullevi.

Tyskarna kom med ett reservbetonat lag som ändå innehöll flera Bundesliga-stjärnor. Och Hamrén lyckades med det han föresatt sig. Defensiven häll och Sverige höll tätt mot Tyskland och matchen slutade mållöst.

Matchen kan knappast sägas ha bjudit på champagnefotboll men att kryssa mot VM-trean skulle säkert betraktas som mer än godkänt av många, men Ullevipubliken var inte nöjd. Delar av publiken buade åt det svenska landslaget, något som Erik Hamrén inte verkade förstå varför.
- Vi försökte spela vårt spel. Mot Holland kanske vi hade mer boll men det är så matchen gestaltar sig. Vi kan inte tro att ska dominera hela tiden. Jag är väldigt, väldigt nöjd med vår insats, sade han till TV10 precis efter matchenErik Hamrén.

Publicerad 2010-11-18 kl 00:00
Annons
Annons
Annons