Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Tuff situation för petad Isaksson: "Inte optimalt"

Foto: Scanpix

Andreas Isaksson har det tufft i klubblaget Kasimpasa. Men det oroar inte förbundskaptenen Erik Hamrén, som ändå medger att situationen inte är perfekt.
- Det är inte optimalt, självklart, säger Hamrén.

Landslagets förstemålvakt Andreas Isaksson har inte spelat för sitt klubblag Kasimpasa sedan i början av februari. Skadeproblem och petningar har ställt till det för 33-åringen.

- Det är inte optimalt, självklart. Det optimala är att han spelar, presterar och är i bra form. Han blir säkert lite mer osäker av det här, eller osäker är fel ord. Men det blir inte samma som om han spelar match hela tiden, säger Sveriges förbundskapten Erik Hamrén inför EM-kvalmatchen mot Moldavien på fredag.

- Men med målvakter är det lite speciellt. Det handlar framför allt om den mentala biten, hur han känner sig. Känner han sig fysiskt bra? Han har haft problem fysiskt innan och det är därför han varit borta. Han har suttit på bänken utan att vara i fysisk form. Nu känner han sig hundra fysiskt och jag är inte så orolig i det fallet med "Isak". Han har en enorm erfarenhet och vet att han kan hantera sådana här situationer. Det hade varit ett större problem om han känt några krämpor.

Det är inte så att Kristoffer Nordfeldt eller Robin Olsen är närmare att få starta på grund av det här?
- De är alltid nära, men jag har fullt förtroende för Isaksson. Om det inte skulle visa sig något annat. Men är han frisk och kry vet jag vilken nivå Isaksson håller, säger Erik Hamrén.

Publicerad 2015-03-23 kl 19:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons